CITROMED

 

HOLD DEG FRISK !

VINN KAMPEN mot VIRUS og BAKTERIER med naturlig «antibiotika».

Grapefrukt-steiner er svært bitre. Bitterstoffene fungerer som naturlig antibiotika, og beskytter  steinene mot å råtne i jorden.

CITROMED er et anvendelig remedium som kan brukes på mange måter.  CITROMED har vært i produksjon og handel i mer enn 10 år, og har fått et godt rykte i innland og utland, til bruk både til mennesker og dyr.

  • Vond hals ? Bland noen dråper CITROMED i et halvt glass vann. Gurgle noen ganger daglig, og spesielt før du går til sengs om kvelden.
  • Usikkert drikkevann ? Drypp 10 dråper CITROMED i et glass vann. La dettes stå i minst 10 minutter. Da vil bakterier, virus og parasitter slik som Giardia dø. Vannet er derfor trygt å drikke.
    • Bakterier på hendene ?  Den vanligste grunnen til at vi blir smittet av influensa, omgangssyke, mageskye og de fleste andre sykdommer er fordi vi får bakterier eller virus på hendene, og så tar vi hånden opp i ansiktet, og da er veien til munn, nese og øyne kort. Vask hendene ofte. CITROMED er er ypperlig til å holde se ren og smittefri.
  • Holde drikkevannet friskt og rent ?  Hold flasken ren gjennom hele dagen. Noen dråper CITROMED er alt som skal til.
  • Sure tær eller fotsopp ?  CITROMED  kan dryppes mellom tærne og på føttene Hvis det er infeksjon, må dette gjentas helst to ganger daglig i en uke.

 

CITROMED til dyr.
På grunn av den gode effekten mot «all verdens» bakterier, virus, sopp og parasitter, har CITROMED fått en bred anvendelse til husdyr. Infeksjoner i nese, hals, og mage lar seg veldig ofte behandle med CITROMED. Det er streke dråper, så de må vannes ut med f.eks. 5 dråper i 100 ml vann.
Tester gjort med Salmonella bakterier viser at man kun trenger 5 ml CITROMED i 1000 liter vann for å ta livet av bakteriene innen 5 minutter. Tilsvarende tester er gjort med forskjellige bakterie og virus-sorter, mange typer sopp og endel parasitter.

Bestill CITROMED her


Jeg ønsker tilsent følgende antall flakser