Utøvere

Hvem er Stamox for?

Stamox er den beste utgaven av rødbete-ekstrakt. Rødbeter er kjent for å gi bedre sportslige prestasjoner da det inneholder nitrogenoksid, noe som gir bedre blodtilførelse i kroppen. Dette kan øke treningsytelsen, redusere mengden oksygen som brukes under treningsøktene, og forbedre muskelgjenoppretting. Stamox er ideelt for alle sporter, både lav eller høy intensitet.

Våre utøvere

Syklist

Arvid Johannesen er en av Norges beste master syklister. Han har brukt Stamox i 3 år og gjort mange målinger i energibruk og O2 opptak. Arvid kan gi deg råd og tips om hvordan dukan bruke Stamox for å oppnå best mulig resultater

Strongman

Lars Rørbakken er en av Norges sterkeste menn. Han har vunnet mange mesterskap i Norge og i utlandet. Han kan gi deg gode tips om hvordan han selv bruker Stamox, og hvordan hans erfaringer kan tilpasses din situasjon.

Crossfit

Roger Pedersen er en svært aktiv  Crossfit utøver. Han har brukt Stamox i tre år, og har fått masse god erfaring med optimal bruk. Derfor kan Roger gi deg tips om bruk av Stamox og hvordan du best kan bruke Stamox innen cross-fit.