Cross-fit

.
Stor var overraskelsen for Roger Pedersen da han etter timer med hard cross-fit trening, faktisk lett kunne jogge hjem igjen. Roger trener som regel ved Crossfit senteret i Åsane.

Roger forteller med egne ord hva han får ut av Stamox: 

«Jeg tar første dosen Stamox for dagen om morgenen når jeg blander min shaker med proteinpulver , creatin og en skje Stamox oppi, det gjør at jeg får en bra start på dagen. Etter dette spiser jeg har en skål havregryn. Jeg prøver å planlegge hvordan jeg får i meg dosene, slik at det skal funke optimalt gjennom dagen. Når jeg skal å trene pleier jeg og ta en dose en time før jeg skal å trene for å sikre opptaket i blodet til musklene er klare når jeg skal å trene. Noen ganger tar jeg en dose til som jeg har oppi drikkeflasken mens jeg trener, fordi ofte føler jeg at en slurk med Stamox når man begynner å visne litt gjør at jeg føler meg mer utholden med en gang, slik at jeg klarer det lille ekstra.

Ikke minst noe av det jeg liker best, er pumpen jeg får i musklene når jeg har vært flink å følge opp med Stamox gjennom hele dagen, da får jeg en ekstrem blodtilførsel til musklene, som igjen gjør at de får tilstrekkelig med næring. Dette gir meg en veldig god restitusjon.

Man merker når jeg ikke går på Stamox. Jeg har alltid bedre framgang over tid med Stamox. Den direkte effekten på trening gjør at jeg får det ekstra drivet, som noen ganger føles ut som hvor får jeg det fra? Jo det er oksygenopptaket som gjør at musklene ikke blir trette på samme måten som før, mellom pustepausene får kroppen hentet seg veldig mye inn igjen, og jeg klarer å kjøre på med et ekstra driv gjennom hele treningen,

Det gjør at langsiktige resultater blir betraktelig mye bedre da jeg får trent ekstra bra ved hver trening.»