Hei. Stamox gir deg 45 sekunder fordel på et 16 km temporitt…

Arvid Johannesen her ! De fleste innen sykkelmiljøet vet hvem jeg er. Fordi jeg vinner eller plasserer meg «bemerkelsesverdig» høyt på resultatlistene. Hard og planmessig trening er nøkkelene, men jeg har også hatt veldig god drahjelp av tilskuddet Stamox, som gir opp til 15% mer KW å rutte med. Det hjelper !

Rådgiver sykkelsport

Jeg har fått jobben som «rådgiver sykkelsport», noe som betyr at jeg får betalt litt for å sette meg godt inn i, og finne ut av, hvordan man best kan bruke Stamox som syklist.56b99a2c8f-stamox-oxy-plus

Stamox er lett å bruke

Før krevende økter kan man ta 2 spiseskjeer STAMOX blandet i et glass vann ca 3 timer før øvelsen. Er økten på mer en ca 1/2 time, kan man fylle på med ferdiglaget «Stamox-juice».

Haukeland Sykehus positiv til Stamox.
Se denne linken ved å klikke på Relis sin logo
:

Stamox er også testet på antidoping laboratoriet i Cambridge som Olympiatoppen krever. Stamox er et 100% rent og naturlig preparat, og er heller aldri innom noen fabrikk som håndterer legemidler. «Kontaminering» med ulovlige stoffer er dermed utelukket.

Etter at jeg begynte å bruke Stamox i 2014 har resutatene mine forbedret seg «mer enn normalt» meget godt. Jeg måler KW på trening, og ser at når jeg tar Stamox, da øker jeg max KW/time ganske betydelig.

Dette er noe alle seriøse syklister bør prøve.

En hyggelig bieffekt er at Stamox også er bra for hjertet og resten av kroppen.

Stamox selges bare via nettet

For å ha best mulig kontakt med brukere av Stamox innen sykkelsport, selges produktet kun via nettet fra denne nettsiden.

Den beste løsningen er abonnement der du regelmessig får tilsendt av passe mengde ut gjennom sesongen.

Send meg gjerne en SMS 90131895 så svarer jeg når jeg kan.

Prisen er kr 299,- per boks inkl frakt ( i Norge)
Eller kjøp flere og få rabatt

 Du kan nå kjøpe Stamox rett fra produsenten.

Kjøper på denne side, slipper du å betale frakt !

     Rødbeter. Konsentrert. Intet annet !

Velg antall bokser. 

loading
×