Sykling

Stamox gir deg 45 sekunder fordel på et 16 km temporitt...

Arvid Johannesen her! De fleste innen sykkelmiljøet vet hvem jeg er. Fordi jeg vinner eller plasserer meg «bemerkelsesverdig» høyt på resultatlistene. Hard og planmessig trening er nøkkelene, men jeg har også hatt veldig god drahjelp av tilskuddet Stamox, som gir opp til 15% mer KW å rutte med. Det hjelper !

Stamox er også testet på antidoping laboratoriet i Cambridge som Olympiatoppen krever. Stamox er et 100% rent og naturlig preparat, og er heller aldri innom noen fabrikk som håndterer legemidler. «Kontaminering» med ulovlige stoffer er dermed utelukket. Etter at jeg begynte å bruke Stamox i 2014 har resutatene mine forbedret seg «mer enn normalt» meget godt. Jeg måler KW på trening, og ser at når jeg tar Stamox, da øker jeg max KW/time ganske betydelig.

Send meg gjerne en SMS 90131895 så svarer jeg når jeg kan.

Rådgiver sykkelsport. Jeg har fått jobben som "rådgiver sykkelsport", noe som betyr at jeg får betalt litt for å sette meg godt inn i, og finne ut av, hvordan man best kan bruke Stamox som syklist.

Stamox er lett å bruke. Før krevende økter kan man ta 2 spiseskjeer STAMOX blandet i et glass vann ca 3 timer før øvelsen. Er økten på mer en ca 1/2 time, kan man fylle på med ferdiglaget «Stamox-juice».

Dette er noe alle seriøse syklister bør prøve. En hyggelig bieffekt er at Stamox også er bra for hjertet og resten av kroppen.

Stamox selges bare via nettet for å ha best mulig kontakt med brukere av Stamox innen sykkelsport. Den beste løsningen er abonnement der du regelmessig får tilsendt av passe mengde ut gjennom sesongen.